De Timelapse Reporter verder onder Westland video

De activiteiten op gebied van timelapse, video en fotografie
worden gebundeld onder de naam Westland video. 

Westland video logo

Timelapse is nooit enkel timelapse. Timelapse film wordt altijd aangekleed door videoproductie. Westland video kanaliseert de wildgroei van verschillende disciplines onder één naam. Het concept De Timelapse Reporter blijft gewoon bestaan als onderdeel van Westland Video neem een kijkje op de website! www.westlandvideo.nl

Westland video

Video Westland doet het net even anders. Het maakt videoproducties op basis van verrassende beeldtaal die de boodschap versterkt; filmpjes die opvallen tussen grote dagelijkse doses beeld. Van korte sfeerimpressie tot complete bedrijfsvideo. Ik kom graag langs om persoonlijk kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

fotografie

Ook voor fotografie bent u bij Video Westland aan het juiste adres. Van packshot tot autonoom concept, onder water of vanuit de lucht.

timelapse

De Timelapse Reporter: niet als verslag achteraf, maar als wijze van verslaglegging. De vorderingen van een project of proces samengevat in een korte timelapsefilm. Een periodiek beeldverslag waarmee de voortgang kan worden gecommuniceerd.